Optreden winnaar The Voice of Holland tijdens 538JingleBall

Ivar, Leona, Johannes of toch Floortje? Wie de winnaar van The voice of Holland ook gaat zijn, hij of zij maakt op zaterdag 22 december een spectaculair debuut tijdens ‘538JingleBall’.

Naast de winnaar van TVOH schitteren ook Nielson – vertolker van de monsterhit ‘Beauty & de brains’ – en Wildstylez feat. Niels Geusebroek – bekend van de Top 40-klapper ‘Year of Summer’ – op het podium van de poptempel. Samen met topartiesten als Flo Rida, Loreen, Kane, Bløf, Ilse DeLange, VanVelzen, Gers Pardoel, Handsome Poets en The Opposites zorgen zij voor ‘The Wild Side of X-Mas’. Naast de live-registratie op 538Radio is de hele show van 538JingleBall vanaf 20.00 uur ook rechtstreeks te volgen op RTL 5.

Enkele weken geleden koos het publiek van 538 de genomineerden in diverse categorieën: ‘538 Male Pop’, ‘538 Female Pop’, ‘538 Band Pop’, ‘538 Dance’, ‘538 Talent’, ‘538 Personality’, ‘538 Sport’, ‘538 TV’, ‘538 Hit van het Jaar’ en ‘538 Luisteraar van het Jaar’. Stemmen op de genomineerden kan nog tot en met vrijdag 21 december via www.538jingleball.nl. De stembussen sluiten om 18.00 uur.

Lees ook:DJ Afrojack draait op 538JingleBall in Ziggo Dome A’dam
Lees ook:538JingleBall award party 22 december live op RTL 5
Lees ook:538 presenteert awardparty voor kerst 538JingleBall
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011
Lees ook:Opvallende acties Serious Request Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>