Editors show in Gashouder Amsterdam en op Lowlands

De Britse band Editors geeft op maandag 8 juli een concert in de Gashouder in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start woensdag 27 maart om 10.00 uur. Zojuist heeft Lowlands ook bekend gemaakt dat de band op het festival zal spelen.

Na het laatste album ‘In This Light And On This Evening’ uit 2009 is het een tijdje stil geweest rond Editors. Na het vertrek van guitarist Chris Urbanowitz hebben ze inmiddels een nieuwe line-up en heeft de vijfkoppige band de afgelopen tijd in Nashville gewerkt aan het vierde album, welke in de zomer van 2013 uitgebracht zal worden.

Deze zomer, in de indrukwekkende Gashouder in Amsterdam zal de band dan echt de nieuwe songs ten gehore brengen, uiteraard naast de bekende hits als Munich, Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon van onder andere de gouden albums ‘Back Room’ en ‘An End Has A Start’.

3FM presents
EDITORS
Maandag 8 juli 2013
Gashouder – Amsterdam
Entree: € 36,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande woensdag 27 maart om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Lees ook:Editors 24 oktober Ziggo Dome; kaartverkoop start vrijdag
Lees ook:Kid Ink geeft concert op 12 december in Amsterdam
Lees ook:Racoon ook bij RTL Vier de Zomer Concert 22 juni Zwolle
Lees ook:Miss Montreal, Nielson, The Opposites, Laura Jansen & Kane
Lees ook:Line-up Sensation Into the wild – kaartverkoop start 30 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>