Het Douwe Bob Woordenboek Nederlands-Engels

Blogger Danny Nomden heeft de limited edition Prisma Nederlands-Engels woordenboek in zijn handen gekregen en vertelt er wat meer over. Waarom limited edition? Omdat Douwe Bob, Nederlands Beste Singer Songwriter van 2012, het woordenboek deels zelf gemaakt heeft.

Het hele woordenboek is gevormd door Douwe Bob. Hij maakte de cover en vulde een katern in met o.a. tekstschrijftips, songteksten en een woordenboekspel. Dit geeft het woordenboek een personal touch van Douwe Bob zelf en het ziet er dan al gauw niet meer uit als een woordenboek.

Het Douwe Bob woordenboek heeft alles wat ook in een normaal woordenboek zit. Het woordenboek begint nu eerst met een introductie van Douwe Bob en daarna uitleg over het woordenboekspel. De songtekst Multicoloured Angels is in het woordenboek gezet en Douwe Bob geeft enkele schrijftips.

Ik kan me niet voorstellen dat een limited edition van het Prisma Douwe Bob woordenboek Nederlands-Engels meer gekocht wordt dan een normaal woordenboek. Op de bovengenoemde dingen na, is het woordenboek niets anders dan wat er al is. Voor de echte fans is dit uiteraard een leuk collectors item.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Douwe Bob beloont mooiste Engelse woord met optreden
Lees ook:Lust, Liefde of Laten Lopen? is interessant maar mist diepgang
Lees ook:Flinke toename aanmeldingen examentrainingen door eisen
Lees ook:Limited Edition Eastpak Backpack by Dzia Krank
Lees ook:Hoe maak je een atoombom?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>