Album De Beste Singer Songwriter Van Nederland Deel 2

De nummers van het tweede seizoen van De Beste Singer Songwriter Van Nederland zijn gebundeld tot één cd. Deze cd is sinds kort verkrijgbaar. Wat kun je zoal verwachten? Blogger Irene Groenink vertelt het je!

Van alle zes de kandidaten staan er vier nummers op de cd. Tevens staan er drie duetten op. Dat maakt een totaal van 28 nummers, goed voor anderhalf uur luisterplezier.

Kandidaten

  • De winnaar van dit seizoen is Michael Prins. Michael is helemaal into de blues. Hij heeft een hees stemgeluid. Heerlijk om naar te luisteren!
  • Als tweede is daar Maaike Ouboter. Maaike scoorde een nummer 1-hit met ‘Dat ik je mis’. De teksten van Maaike raken je, of ze nou vrolijk of minder vrolijk zijn.
  • Lucas Hamming werd derde. Lucas’ teksten zijn prachtig, maar zijn zang is iets minder mooi. Wellicht staat hem een carrière als tekstschrijver te wachten?
  • Démira Jansen was de jongste kandidaat. Haar nummers ‘Bull’s Eye’, ‘Dinosaurus’, ‘Fox’ en ‘Class Bourgeoisie’ zijn fijn, maar lijken nog niet helemaal af. Démira moet nog groeien, maar heeft met deze nummers alvast een hele goede basis gelegd.
  • Dan is er nog Jasper Mook. Jasper zingt fantastisch, maar zijn stem en zijn nummers zijn een beetje doorsnee.  Hij heeft niet een eigen stijl en da’s jammer.
  • Judy Bank werd laatste. Het leuke aan Judy is dat zij haar nummers als enige op de piano begeleidt, in plaats van op de gitaar. Toch werd Judy laatste. Dat kwam met name doordat haar stem van iedereen de meeste sturing nodig leek te hebben.

Overige informatie

Wil jij nog lekker nagenieten van het tweede seizoen van De Beste Singer Songwriter Van Nederland? Of heb jij het hele programma niet gezien, maar spreken de kandidaten jou wel aan? Het album is nu verkrijgbaar: De Beste Singer Songwriter Van Nederland – Vol. 2.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Nieuw seizoen Beste Singer-Songwriter van Nederland
Lees ook:Stef is De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2014
Lees ook:Jongerenblog luistert naar het debuutalbum van Tom Odell
Lees ook:Opgeven X Factor: ook Rappers, dj’s en singer-songwriters
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>