Jongerenblog luistert de nieuwe Miley Cyrus

Het zal bijna niemand ontgaan zijn: de nieuwe clip van Miley Cyrus, Wrecking Ball. Waarin ze naakt op een sloopkogel zit en een hamer zoent. Wat ik me toen afvroeg: ‘Is de hele nieuwe CD van haar in deze trant?’

Maar dat is zeker niet zo, haar nieuwe CD is heel divers. Het eerste liedje wat je hoort, Adore You, is heel wat anders dan Wrecking Ball. Een rustig liefdesliedje is het. Een liedje waarmee je mee kunt neuriën en je in slaap kunt vallen.

4×4 van Miley doet me een beetje denken aan haar televisieserie Hannah Montana. Dit liedje is een beetje countryachtig en dat hoor je door de instrumenten die er worden gebruikt. Lekker verschillend van de rest van de liedjes die op Bangerz staan.

Waarom ze naakt op een sloopkogel zit en een hamer zoent? Veel mensen noemen haar een slet en vinden het ordinair, maar er zit een verklaring achter. Na haar ‘bijzondere’ optreden bij MTV heeft haar (toenmalige) verloofde het uitgemaakt en daar zou ze kapot van zijn. Daarom dat ze naakt op een sloopkogel zit en laat zien hoe ze zich nu voelt. ‘Don’t you ever say I just walked away. I will always want you’, is wat Miley zingt in dit nummer. Met dit liedje laat ze aan haar ex-verloofde zien dat ze hem mist en altijd van hem zal blijven houden. Maar wel dat het zijn schuld is dat het nu afgelopen is. Afgezien van de rare clip die bij dit liedje hoort, vind ik dit wel het leukste liedje van allemaal. Lekker om mee te zingen en te swingen!

Het album is verder heel divers, na de commotie over het liedje Wrecking Ball, zou je daar niet meer aandenken. Terwijl deze CD laat zien wat ze allemaal in zich heeft, ze kan veel verschillende liedjes goed aan met haar stem. Jammer dat haar attitude op het podium van haar zangkunsten afwijkt.

Klik op de titel om dit album meteen bij Bol.com te bestellen: Bangerz.

Tekst: Meike Storck

Lees ook:Miley Cyrus gaat optreden tijdens MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:TV-tip: documentaire Miley cyrus op MTV om 20.50 uur
Lees ook:Volop variatie op de nieuwe CD van Jessie J!
Lees ook:TV-tip: Miley Cyrus bij MTV Unplugged
Lees ook:Jongerenblog luistert nieuwe album van Anouk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>