WK-single van Q-music dj’s Mattie & Wietze

Met nog precies een maand te gaan tot de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal, hebben Q-music dj’s Mattie & Wietze besloten een WK lied op te nemen, genaamd ‘Kop Die Bal In De Goal (Het WK is in onze straat)’. Onderzoek onder Q-luisteraars wees uit dat minder dan de helft de moeite neemt hun straat te versieren tijdens het komende WK. Deze uitslag verraste de dj’s en was voor hen aanleiding tot het opnemen van een WK lied, met als achterliggende gedachte om het fenomeen ‘Oranje straten’ nieuw leven in te blazen.

Mattie & Wietze: “Brazilië ligt zó ver weg, er zijn maar een paar geluksvogels die daar de sfeer kunnen proeven. Wij willen mensen aansporen om er juist hier in Nederland, in hun eigen straat, een gigantisch feest van te maken. We kwamen er door een onderzoek onder Q-luisteraars achter dat mensen de charme niet meer zien van hele straten versieren en samen met je buren het oranjegevoel vieren. Daarom gaan wij het nostalgische versieren van je straat weer op de kaart zetten en moedigen wij dit aan met een WK lied. Dat is dan ook de boodschap van het nummer.”

Van het WK lied wordt ook een single uitgebracht. Vanaf 26 mei zullen Mattie & Wietze een week lang door het land toeren om de singles uit te delen in diverse straten in Nederland. Luister voor alle informatie over de toer naar Mattie & Wietze, elke dag tussen 6 – 9 uur, of kijk op Q-music.nl.

Lees ook:Titanic op de radio bij Mattie en Wietze (Q-music)
Lees ook:Q-music weer terug in de tijd met de Top 500 van de 90s
Lees ook:Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.
Lees ook:Wil jij DJ worden bij Q-music? Grijp dan nu je kans!
Lees ook:Armin van Buuren, Matt Simons en Caro Emerald in Q-hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>