BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Anouk Maas

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat op 4 september van start met veertien BN’ers. We kunnen ons voorstellen dat er wat namen bij zitten die je echt niets zeggen. Daarom ontdekken we tot 4 september wie al die BN’ers nu zijn en wat ze doen. Vandaag actrice en musicalster Anouk Maas.

Musicalster Anouk Maas heeft al in verschillende bekende producties op de planken gestaan. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. We Will Rock You, Fame en Saturday Nigh Fever speelde ze in Duitsland. Maar vanaf 2007 kennen we haar ook beter in Nederland. Toen was ze namelijk te zien in de show De weg naar Fame. Er volgden vervolgens rollen in Evita, The Sound of Music, Hairspray, Shrek en Flashdance. In het aankomende theaterseizoen zal ze als Maria von Trapp weer te zien zijn in The Sound of Music. In het seizoen 2008/2009 speelde ze Liesl en de understudy van Maria. Ook heeft ze wat gastrolletjes gehad in tv-series als Moordvrouw, Van God Los en zelfs GTST, waar ze in Lorena’s salon werkte.

Met Jim Bakkum in Flashdance:

Backstage bij Shrek:

Bij de castpresentatie van The Sound of Music:

Verder in dit seizoen:
Manuel Broekman, acteur
Ferry Doedens, acteur
Ancilla Tilia, Playmate
Vieze Fur, rapper
Krystl, zangeres
Coosje Smid, zangeres
Lone van Roosendaal, musicalster en actrice
Leo Alkemade, cabaretier en acteur
Mr. Polska, rapper
Kay Nambiar, zanger en model
Sabrina Starke, zangeres
Loek Peters, acteur
Lobke Berkhout, zeilster

Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Sabrina Starke
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Mr. Polska
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Coosje Smid
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Lone van Roosendaal
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Vieze Fur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>