Ouders lesbisch? Zoek maar een andere school

Een meisje van 14 is van een christelijke school in Californie getrapt omdat ze wordt opgevoed door een lesbisch stel. Volgens de Ontario Christian School voldoet het meisje niet meer aan de toelatingscriteria. ‘Ze moet een positief leven volgens christelijke beginselen leiden’. Wat raar zeg. Volgens mij worden er heel veel kinderen opgevoed door lesbische ouders. Hoeveel lesbi’s en homo’s zijn er wel niet? In Nederland mag je toch ook gewoon op een christelijke school als je op hetzelfde geslacht valt? Daar in Amerika sporen ze echt niet.

Lees ook:Oppas steelt geld
Lees ook:‘Mietje’ krijgt bijna half miljoen schadevergoeding
Lees ook:Schandalig…!
Lees ook:Jongeren in de bres voor homo-diversiteit op scholen
Lees ook:Meer lesbische, homo, bi en trans leerlingen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ouders lesbisch? Zoek maar een andere school

 1. ANOUK

  EGT TE DOM GEWOON
  UHM MIJN OUDERS SIJN OOK LESBISCH
  IK WORD TOG OOK NIET VAN SGOL GESTUURD
  T SIJN GWOON MENSEN DIE VAN ELKAAR HOUDE
  T SIJN GEEN BESMETTELYKE MONSTERS OFSO
  EGT TE DOM GEWOON

    /   Reply  / 
 2. jetty

  Ik vind het zelf ook heel erg wat dat meisje is overkomen.
  trouwens als haar ouders anders geaard zijn wil nog niet zeggen dat zij dat ook is.
  Ik zelf met mijn partner zijn ook anders geaard wij gingen vroeger naar een Pinksterkerk, maar zijn daar ook weg moeten gaan ikzelf leidde de aanbiddings diensten en gaf pasorale hulp, je ziet maar, ook mij is alles ontnomen en mijn vraag is ook nogsteeds hoe zou Jezus daar over denken, alles heeft te maken met liefde wat doen sommige hetero mensen soms op verschillende vlakken? Veeeeeeeeeeeeeeeeel zegen Jetty

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>