Examenhulp bij Duits toch niet zo handig

De leraar uit je dromen. Dat is er een die je bij je eindexamen helpt. Maar de leerlingen van de Glen Mills school in Wezep zullen hier achteraf flink van balen. Hun leraar Duits had ze geholpen tijdens het examen, maar ze moeten het examen nu toch overdoen. Ze houden gelukkig nog wel recht op een herexamen, en ook de resultaten van de andere vakken blijven gewoon staan. Nu alle laatstejaars op het strand de uitslag van hun examen afwachten, wens ik de scholieren van de Glen Mills extra veel succes met leren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>