Engelse studenten hebben het zwaar

Studenten op Engelse universiteiten hebben grote moeite zich langere tijd te concentreren. Nu heeft iedereen daar wel eens last van maar een spanningsboog van tien minuten? Dat is wel erg weinig.

De studenten missen vaak colleges en wanneer ze er toch in slagen om het college bij te wonen zijn ze moe en kunnen ze zich nauwelijks concentreren. De reden? Ze hebben het te druk met hun bijbaantjes, blijkt uit een enquête onder 1.000 studenten van technologiebedrijf Olympus.

Zelfstandig wonen staat hoog op het verlanglijstje van de studenten. Om dat te bekostigen is er geld nodig. Dat wordt dan weer verdiend onder studietijd. Veel studenten zijn bang dat ze werkloos en hoog in de schulden eindigen. Ook verliezen ze het vertrouwen in een opleiding omdat ze vrezen dat ze niet zullen opvallen als afgestudeerde.

Bron: BBC News
Afbeelding: Ccarlstead

Lees ook:Frauderende studenten opgepast
Lees ook:Stoep vegen voor korting
Lees ook:Student bespaart niet op zorgverzekering
Lees ook:Russische student komt vaker naar Nederland
Lees ook:Meer woonruimte voor laagopgeleide Amsterdamse jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>