The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten

Schoolkrantredacteuren opgelet: speciaal voor schoolkranten organiseert The Voice Kids een persconferentie. Op woensdag 25 januari worden fragmenten van de eerste aflevering getoond en de aanwezige pers kan vragen stellen aan de coaches.

Net zoals er aan The Voice Kids alleen jongeren kunnen meedoen, kunnen zich voor deze persconferentie alleen schoolkranten van basis- en middelbare scholen aanmelden. Uit alle aanmeldingen worden 25 scholen geselecteerd die hiervoor worden uitgenodigd. Elke geselecteerde ‘schoolkrantjournalist’ kan op de persconferentie een vraag aan de coaches voorleggen.

RTL 4 komt vanaf vrijdag 27 januari (20.30 uur) met ‘The Voice Kids’, een versie van ‘The voice of Holland’ waar alleen kinderen van 6 t/m 14 jaar aan kunnen meedoen. Het succesvolle origineel wordt hierbij zoveel mogelijk benaderd: het is een serieuze zoektocht naar muzikaal talent. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren ‘The Voice Kids’. Marco Borsato, Angela Groothuizen en Nick & Simon zullen als coaches met al hun kennis en ervaring de deelnemende kinderen stimuleren het beste in zichzelf naar boven te halen.

Meer informatie over het opgeven voor de persconferentie staat op www.thevoicekids.nl.

Lees ook:The Voice Kids: zoektocht naar een nieuw kindsterretje
Lees ook:The Voice Kids coaches: Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen
Lees ook:The Voice of Holland voor kids
Lees ook:Nieuw seizoen #TVOH start over drie weken: 30 augustus!
Lees ook:Nick en Simon wel bij The Voice Kids, gestopt met The Voice

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten

  1. Claudia

    Ik ben uitgekozen !! Yess !! Heb super zin, in volgende week Woensdag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>