538 Schoolawards: leukste school en leraren gezocht!

Radio 538 DJ Barry Paf gaat dit jaar voor de achtste keer op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Scholieren kunnen hun school aanmelden via de site www.538schoolawards.nl. Vervolgens moeten ze de komende weken zoveel mogelijk stemmen verzamelen. En er zijn nog meer categorieën…

De vijf scholen met de meeste stemmen worden genomineerd en uitgedaagd om tijdens de zogenaamde check-outs aan Barry Paf en een vakjury te laten zien hoe leuk hun school is. Op vrijdag 17 februari is de finale in de HMH in Amsterdam en wordt bekendgemaakt welke school zich de leukste van Nederland mag noemen.

Naast hun eigen school, kunnen leerlingen ook de chillste leraar en lerares opgeven. Maar dat is nog niet alles, óók de hunk, babe én coolste conciërge maken kans op een award.

Barry Paf maakt vanaf maandag 30 januari de vijf genomineerde scholen bekend in zijn programma. De week erna bezoekt hij ze samen met een vakjury om te kijken of zij alle eerder opgegeven opdrachten goed hebben uitgevoerd. Vorig jaar stemden tienduizenden scholieren op hun school en uiteindelijk werd Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam de grote winnaar. Radio 538 organiseert dit jaar voor de achtste keer de 538 Schoolawards.

Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:Zoektocht naar de leukste middelbare school van Nederland
Lees ook:De Lindenborg Leek genomineerd SLAM!SCHOOLAWARDS
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal genomineerd

1 Reacties // Reageer

One thought on “538 Schoolawards: leukste school en leraren gezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>