Studenten.net lanceert Introweken App voor eerstejaars

Eerstejaarsstudenten die deze zomer deelnemen aan de introductieweek van hun nieuwe studiestad kunnen gratis gebruik maken van de Introweken App. De app, ontwikkeld door studentenplatform Studenten.net, bevat het programma van hun introductieweek, een Facebook-koppeling om nieuwe vrienden meteen toe te kunnen voegen, maar ook een ‘take me home’-button om in hun nieuwe studiestad de weg (terug) te vinden.

De introductieweken worden in bijna alle studentensteden in Nederland georganiseerd door de studentenstad, hogeschool en/of universiteit. Voor eerstejaarsstudenten is dit dé manier om kennis te maken met het studentenleven, de studiestad en andere eerstejaarsstudenten. Om deze introductieweek (die varieert van een dag tot een week) goed door te komen lanceert Studenten.net de gratis Introweken App voor iPhone en Android.

Functionaliteiten
De app bevat de programma’s van de 15 grootste introductieweken in Nederland, alle hotspots en kortingspunten voor studenten in hun nieuwe studiestad, maar ook functionaliteiten als een koppeling met Facebook, om meteen alle nieuw opgedane vrienden toe te voegen en te zien naar welke activiteiten zij gaan. Ook bevat de app een ‘take me home’-button: studenten kunnen aan het begin van hun introductieweek het adres van hun kamer of slaapplek gedurende die week invoeren en kunnen zo midden in de nacht, als ze niet helemaal nuchter of verdwaald zijn, met één druk op de knop hun route naar huis via Google Maps terugvinden.

De Introweken App is gratis te downloaden door te zoeken op ‘introweken’ in de App Store en Google Play. Meer informatie over de app is hier te vinden: app.introactie.nl.

Lees ook:De introweken zijn weer begonnen!
Lees ook:Iedereen front row met de Amsterdam Fashion Week app
Lees ook:Hbo’ers: op school meer leren, minder studeren
Lees ook:StemWijzer 2012 online; kiesadvies voor 12 september
Lees ook:Google Play Music beschikbaar in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>