De Lindenborg Leek genomineerd SLAM!SCHOOLAWARDS

SLAM!DJ’s Ivo van Breukelen en Daniel Lippens, maakten gisteravond in hun radioprogramma ‘De Avondploeg’ bekend dat De Lindenborg in Leek één van de vijf scholen is die de meeste stemmen heeft behaald voor de SLAM!SCHOOLAWARDS. De Lindenborg behoort daardoor tot de vijf leukste scholen van Nederland!

Op dinsdag 29 januari aanstaande bezoekt De Avondploeg samen met een promotieteam de genomineerde school tijdens de grote pauze, om de scholieren te beoordelen aan de hand van verschillende opdrachten. Deze week maakt De Avondploeg iedere avond een genomineerde school bekend. Maandag werd bekend dat het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven in de race is. Klik hier om meer over de wedstrijd te lezen.

Lees ook:Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal genomineerd
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle leukste school
Lees ook:538 Schoolawards: leukste school en leraren gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>