Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle leukste school

Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle heeft de titel ‘Leukste school van Nederland’ binnengesleept! Lieke van Lexmond, De Avondploeg en Uriah van Hi maakten dit vandaag bekend tijdens de finale van de SLAM!SCHOOLAWARDS in de HMH in Amsterdam. Net als bij de check-outs waren alle leerlingen tijdens de uitreiking in het wit gekleed. Tijdens de awardshow waren er spetterende optredens van Gers Pardoel, The Partsquad, Yellow Claw, De Kraaien en Leona Philippo.

Met het winnen van de SLAM!SCHOOLAWARDS mag Van der Capellen Scholengemeenschap zich een jaar lang de leukste school van Nederland noemen. Om dit uitgebreid te kunnen vieren, krijgt de school naast een felbegeerde award ook een super cool SLAM!FM schoolfeest. De Avondploeg, SLAM!DJ Michael Blijleven, Lieke van Lexmond – Ambassadrice van Join Feedback – en Uriah van Hi reikten ook awards uit voor chillste leraar/lerares, coolste conciërge en lekkerste hunk/babe. Nieuwe prijzen dit jaar waren de ‘Music Talent Award’ en de ‘Join Feedback Award’.

De winnaars zijn:

· Chillste leraar: Flip van Manen – Lorentz Casimir Lyceum, Eindhoven

· Chillste lerares: Christine van Manen – CSV Het Perron, Veenendaal

· Coolste conciërge: Abdel Labrid – Lyceum Sancta Maria, Haarlem

· Lekkerste hunk: Niels Bax – Van der Capellen Scholengemeenschap, Zwolle

· Lekkerste babe: Manon Mulder – De Lindenborg, Leek

· Music Talent Award: De Lindenborg, Leek en Lyceum Sancta Maria, Haarlem

· Join Feedback Award: Lyceum Sancta Maria, Haarlem

Begin december deed De Avondploeg samen met partner Hi een oproep aan middelbare scholen om zich op te geven voor de SLAM!SCHOOLAWARDS. Scholieren konden zich aanmelden via de site www.slamschoolawards.nl en daarbij zoveel mogelijk stemmen voor hun school verzamelen. Er zijn meer dan 30.000 stemmen binnengekomen. De vijf scholen met de meeste stemmen werden genomineerd en uitgedaagd om tijdens de zogenaamde check-outs aan de vakjury te laten zien hoe leuk hun school is. De jury bestond uit De Avondploeg, Lieke van Lexmond – ambassadrice van Join Feedback -, SLAM!DJ Michael Blijleven en Uriah van Hi.

Het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven, De Lindenborg in Leek, de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal, het Lyceum Sancta Maria in Haarlem en de Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle waren genomineerd en maakten zich eerder vandaag klaar voor de strijd. Om zo goed mogelijk uit de verf te komen voerden leerlingen en docenten eerder opgegeven opdrachten uit die De Avondploeg samen met het check-outteam kritisch beoordeelde tijdens de check-outs.

De hele show was live te volgen op SLAM!TV. Voor degenen die de awardshow nog een keer willen beleven, zijn de herhalingen op zaterdag 9 februari om 10:00, 14:00, 17:00 en 20:00 uur en zondag 10 februari: 10:00, 14:00 en 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie én voor video’s van de check-outs en de uitreiking in de HMH op www.slamschoolawards.nl.

Lees ook:Lyceum Sancta Maria Haarlem genomineerd voor award
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:Nominatie Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle
Lees ook:JFB Award voor Amsterdams Lyceum
Lees ook:Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>