Tilburg University Summer School viert Lustrum

De Summer School van Tilburg University gaat deze zomer voor de vijfde keer van start met circa 260 studenten uit 46 verschillende landen. Met 150 internationale deelnemers is het aandeel buitenlandse studenten ten opzichte van vorig jaar met bijna 10% gestegen naar 56%. De studenten konden kiezen uit 17 cursussen.

De Summer School geeft studenten een unieke kans om tijdens de zomer studie en plezier met elkaar te combineren. Naast de bestaande cursussen die eerder al succesvol bleken, zullen er tijdens deze Lustrum editie van de Summer School een aantal nieuwe cursussen worden aangeboden. Zo is er dit jaar voor het eerst een cursus Chinees voor beginners en een nieuwe cursus over democratie en kosmopolitisme. Bovendien heeft een samenwerking met Business School TiasNimbas geresulteerd in een executive summer course: Leadership & Change management.

‘Serious Fun’ blijft het motto van de zomerschool en het plezier kunnen de studenten gedurende vijf weken halen uit georganiseerde excursies naar Amsterdam en Den Haag, maar ook uit activiteiten als een bezoek aan de Efteling, een bierproeverij en een pub-quiz.

Lees ook:Gratis rijbewijs voor leerzame jongeren
Lees ook:Werkzoekende wil graag studeren voor (nieuwe) baan
Lees ook:MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen
Lees ook:Spaanse jongeren leren masturberen
Lees ook:Niet meer depressief dankzij cursus online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>