Zoektocht naar de leukste middelbare school van Nederland

SLAM!FM zoekt de leukste middelbare school van Nederland. Wie mag zich één jaar lang de stoerste conciërge, leukste leraar, lekkerste chick en gast, beste muziektalent of misschien wel leukste school van Nederland noemen? Dit jaar is het thema van de SLAM!Schoolawards: ‘BATTLE OF HEROES’. Hiermee gaan de leerlingen, docenten en scholen de strijd met elkaar aan. Vrijdag 28 maart vindt de grote finale plaats in de HMH in Amsterdam en is bekend welke school de eretitel een jaar lang mag dragen.

Scholieren kunnen hun school aanmelden via de site www.slamschoolawards.nl en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De vijf scholen met de meeste stemmen verdienen een nominatie en krijgen de uitdaging om tijdens de zogenaamde check-outs aan de vakjury te laten zien dat hun school de allerleukste is. Vorig jaar hebben 550 scholen zich aangemeld voor deze felbegeerde awards en stemden tienduizenden scholieren op hun favoriete school. Uiteindelijk was Van der Capellen Scholengemeenschap uit Zwolle de grote winnaar.

Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:538 Schoolawards: leukste school en leraren gezocht!
Lees ook:Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle leukste school
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:De Lindenborg Leek genomineerd SLAM!SCHOOLAWARDS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>