Dure kikker

Zoals ik al hoopte, komt er steeds meer aandacht voor de dure (en hoogst irritante) Jamba-ringtones. Ook Engeland is namelijk niet blij met de reclames van de blauwe kikker. De Britse telecomwaakhond ICSTIS is nu een onderzoek begonnen naar de verspreider van de kikker-ringtone, mBlox. Op nu.nl staat dat ICSTIS een onderzoek instelde nadat het overladen werd met klachten van bezorgde ouders, die schrokken van de hoge telefoonrekening van hun kinderen. Hopelijk worden de prijzen van de ringtones lager of zal Jamba ervoor zorgen dat kinderen niet zo makkelijk meer een ringtone kunnen bestellen. Want drie pond voor een deuntje van een paar seconden vind ik echt krankzinnig.

Lees ook:Telefoonrekening vermindert rokende jongeren
Lees ook:Website tegen irritante, misleidende Jamba-reclames
Lees ook:Veel jongeren vast aan duur sms-abonnement
Lees ook:Jamba verlaat Duitsland!
Lees ook:Online shoppen met de creditcard van paps en mams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>