Niet meer depressief dankzij cursus online

Ben je despressief, doe een cursus online! Het schijnt effectief te zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van het Trimbos instituut. Het onderzoek is gehouden onder 46 jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Ongeveer 80.000 jongeren tussen de 18 en 25 jaar zijn depressief. Dankzij de online cursus hoeven ze niet naar de psycholoog te gaan. De cursus leert jongeren inzicht te krijgen in hun gevoelens, gedachten en gedrag. Je moet hiervoor huiswerkopdrachten maken enzo. Alsof je op school nog niet genoeg huiswerk moet maken. Maar als het helpt, waarom niet? Het is wel een oplossing voor jongeren die liever niet naar de psycholoog gaan. Check hier de site.

Lees ook:Niet meer depri dankzij online hulp
Lees ook:Gezocht: extreem verlegen jongeren
Lees ook:Voor 25 euro benzine na cursus alcoholgebruik
Lees ook:Striptekenen voor beginners!
Lees ook:Werkloze jongeren verplicht naar school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>