Jongens willen zuipen en meiden vooral uitrusten

Wat doe jij zoal op vakantie? 's Middags naar het strand en 's avonds naar een club? Uit een onderzoek van GoGo blijkt dat vooral jongens van feesten houden. Meiden rusten liever uit, lezen een boek, maken nieuwe vrienden en leren graag iets over een andere cultuur. Jongens denken buiten feesten vooral aan zuipen en seks.De meeste jongeren gaan naar Spanje (Lloret natuurlijk) en Frankrijk staat op de tweede plek. De Balkan wordt meer populair onder de jongens. Meiden gaan liever naar Italië of Portugal. Dat kost ze gemiddeld duizend euro, inclusief alcohol. Twintig procent van de jongeren hoeft niet te werken voor dat geld; ze krijgen de vakantie van hun ouders.

Lees ook:De meeste jongeren gaan op vakantie naar…
Lees ook:Beckham veel minder populair in Engeland
Lees ook:Zon, zee, strand en voorlichting?
Lees ook:Oranje Europees kampioen? Eerst van Duitsland winnen
Lees ook:Vanavond voetbal: Portugal – Nederland op SBS6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>