Sperma aangetast door junkfood

Ho stop! Denk even na voor je die vette hamburger in je mond duwt. Als je later kinderen wil, moet je echt oppassen. Producten die transvetten bevatten, zoals junkfood kunnen er voor zorgen dat gezonde mannen onvruchtbaar worden.

In Het Laatste Nieuws lees ik dat de kwaliteit van het zaad van snakkende, Amerikaanse mannen in de leeftijd van 18 tot 22 jaar slechter is dan dat van hun gezonde leeftijdsgenoten. Zelfs de sportieve types met een gezond gewicht, hadden slecht zaadcellen.

Uit Japans onderzoek blijkt dat sporten in ieder geval wel goed is voor de kwaliteit van sperma. Lees er hier meer over.

Lees ook:Gemeente Haarlemmermee gaat voor Goed Gewicht voor jongeren
Lees ook:Schoolkantine nog niet gezond genoeg
Lees ook:Jongeren in de strijd tegen de kilo’s
Lees ook:Dikke tieners niet per definitie ongelukkiger
Lees ook:Dikke jongeren over vijf jaar slank

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sperma aangetast door junkfood

  1. Seks tips

    Onvruchtbaar worden door junkfood? WOW, dat wist ik niet, ik eet echt heel erg veel junkfood.. Ben ik blij dat ik aan het surfen op het internet ben en dit artikel tegen kom. Is dat japans onderzoek ook wetenschappelijk bevestigd? Of wordt er alleen maar gedacht dat het erg slecht is voor de zaadcellen? Ik bedoel, ik vind seks heel erg fijn en leuk maar uiteindelijk is het toch de bedoeling om kinderen te krijgen en niet alleen maar seks te hebben voor het plezier..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>