Nieuw rijbewijs is nu al populair

Vanaf vandaag kun je een rijbewijs op pinpasformaat krijgen. Veel mensen en jongeren hebben er speciaal op gewacht want zo’n papieren ding scheurt zo snel en is zo groot. Waar er op een normale maandag 7000 aanvragen worden gedaan, werden er vandaag 17.000 gedaan. Maar niet iedereen kan het nieuwe pasje bemachtigen.

Het is namelijk een probleem dat iedereen het nieuwe rijbewijs wil hebben. Niet alle gegevens zijn terug te vinden in de gemeentelijke computers dus moet er vaak wat meer research worden gedaan.

Dat een boel mensen speciaal hebben gewacht op een rijbewijs op pinpasformaat zegt een woordvoorder van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Lees ook:In de auto met ADHD
Lees ook:Doe een dans, het is lente!
Lees ook:Rijbewijs voor 5 dagen
Lees ook:Zonder rijbewijs op de brommer
Lees ook:175.000 Nederlanders rijden zonder rijbewijs

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw rijbewijs is nu al populair

 1. Jamie Poole

  Hello, spreek ik het geen Nederlands (ik gebruik een vertaler), maar ik vertaalde uw blog en het is zeer interessant!! Ik hoop u die dit begrijpen!! Ik ben negentien jaar oud en ik leer het Nederlands. Ik hoop u het Frans of het Engels kunt begrijpen, omdat ik Engels ben. Maar uw blog is zeer interessant — zoals ik heb gezegd. ;)

  I do not speak Dutch, as I have said, but I can write a commentary in English! I’m nineteen years of age, and I am learning Dutch. I translated your blog, and found it very interesting. I hope you understand English or French (I deleted the French, however!), since I am English. Your blog is very interesting — as I have said. ;)

    /   Reply  / 
 2. DJ-Chris

  Ik kan de nieuwe rijbewijzen en paspoorten met chips en code’s niet waarderen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>