Hoe denk jij over de kabinetscrisis?

De onderhandelingen in het Catshuis zijn dit weekend mislukt. PVV-leider Geert Wilders ging niet akkoord met het bezuinigingspakket dat op tafel lag. Gister heeft Mark Rutte het ontslag van zijn kabinet aan koningin Beatrix aangeboden.

Hoe kijk jij terug op minister-president Rutte en zijn kabinet? En hoe kijk je naar de toekomst? Klik hier om mee te doen met het onderzoek van het 1V Jongerenpanel van tv-programma EenVandaag en maak het nieuws!

Lees ook:Jongeren willen nieuw kabinet zonder PVV
Lees ook:Mark Rutte en zijn jonge fans
Lees ook:Rank the lijsttrekkers en maak kans op prijzen!
Lees ook:Onderzoek voor tv: Pim wie?!
Lees ook:Jongeren Rutte weer premier; ze willen eigen politieke partij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>