Lijsttrekkersdebat EenVandaag in aula Erasmus Universiteit

Vandaag wordt het traditionele EenVandaag Erasmusdebat gehouden. In de aula van de Rotterdamse Erasmus Universiteit, gevuld met zo’n duizend studenten, gaan Mark Rutte (VVD), Diederik Samsom (PvdA), Geert Wilders (PVV), Emile Roemer (SP), Sybrand van Haersma Buma (CDA) en Alexander Pechtold (D66) een kleine week voor de verkiezingen met elkaar in debat. Ze zullen debatteren met elkaar over de aanpak van de crisis, Europa en de verzorgingsstaat.

Na de reguliere uitzending kunnen de studenten vragen stellen aan de politieke leiders. Dit wordt uitgezonden via de website www.eenvandaag.nl. De presentatie is in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.

Het EenVandaag Erasmusdebat wordt inmiddels voor de elfde keer gehouden. Het debat wordt vanaf 18.15 uitgezonden op Nederland 1.

Lees ook:Coaches The Voice Kids eerlijk maar niet bot
Lees ook:Welke school heeft het beste debatteam van Nederland?
Lees ook:Wie wordt Nederlands Kampioen Debatteren 2011
Lees ook:Daan Welling en Menno Schellekens winnen EK debatteren
Lees ook:Scholieren vieren Nobelprijs voor Vrede Europese Unie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>