Opbouw pensioen voor jongeren in gevaar

Het pensioen van jongeren komt in gevaar, omdat het kabinet de jaarlijkse pensioenopbouw wil beperken. Dat zeggen de vakcentrales FNV, CNV en MHP, pensioenfonds ABP en het Verbond van Verzekeraars. Ze roepen gezamenlijk de politiek op om een hogere pensioenopbouw mogelijk te maken

Lees ook:Pensioen? Dat komt nog wel…
Lees ook:Regel alvast je pensioen
Lees ook:Mark Rutte en zijn jonge fans
Lees ook:Dode moeder in huis om pensioen
Lees ook:Jongeren CDA willen middenkabinet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>