Jamba verlaat Duitsland!

Waarom in Duitsland en niet in Nederland?? De Jamba reclames verdwijnen daar van de buis. De Duitse muziekzenders MTV en Viva zullen in maart Jamba-vrij zijn. Op de zender MTV is vanaf oktober geen Jamba-reclame meer te zien, en Jamba verlaat Viva in maart. Waarom zo laat pas? Die reclame is zo vreselijk irritant. Waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat de reclame is verdwenen van onze buis want 40 procent van de reclameinkomsten zijn afkomstig van de ringtonereclames. Gelukkig geeft Duitsland het goede voorbeeld, nu Nederland nog.

Lees ook:Crazy Frog krijg eigen serie
Lees ook:WK-uitslag Argentinië-Duitsland staat al online
Lees ook:Vanaf je zeventiende al achter het stuur!
Lees ook:Sms’jes weggooien? No way!
Lees ook:Website tegen irritante, misleidende Jamba-reclames

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jamba verlaat Duitsland!

 1. HJ

  Inderdaad. Waarom niet morgen al in Nederland? Niet alleen omdat ze mateloos irritant zijn, maar ook omdat Jamba en Ringtone King eersteklas oplichters zijn.

  Dus beste mensen, als we allemaal dit soort bedrijven links laten liggen verdwijnen de reclames van zelf en die irritant frog erbij.

    /   Reply  / 
 2. Magali

  inderdaad, als niemand die stomme ringtones koopt, dan heeft Jamba er niks meer aan om die reclames uit te zenden..het gaat allemaal om geld

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>