Leraar schrijft bangaroman vol seks

Bastiaan de Wit is leraar aan een grote scholengemeenschap in het westen des lands. Prinses Lolly, zijn literaire debuut, vertelt het op ware feiten gebaseerde verhaal van een sterfgeval dat zich voordeed op de eerste school waar De Wit ooit werkzaam was, dat hem zijn baan heeft gekost en hem tot op de dag van vandaag is blijven achtervolgen.

Dit boek is een (gefictionaliseerde) reconstructie van wat er toen is voorgevallen: een verhaal over onversneden seksualiteit, vriendschap en relaties – tot de dood erop volgt… De uitgever noemt het boek het hardcore Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey, maar dan voor jongeren.

Klik op de titel voor meer informatie: Prinses Lolly.

Lees ook:WEER een nieuwe Harry Potter
Lees ook:Doutzen Kroes en staatssecretaris Ben Knapen over seks
Lees ook:Nieuwe jongerensite voor regio Rivierenland
Lees ook:Pak ze terug met een brief
Lees ook:Maxima zwanger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>