De vreemdgangers top 10: Dag van de hete romantiek

Vandaag is het voor de 28ste keer De Dag van de Romantische Muziek. AshleyMadison.com vroeg aan 987 Nederlandse leden wat zij de ultieme romantische muziek vinden. Tien broeierige tunes voor fijne horizontale dansjes.

Ooh, now let’s get down tonight Baby. I’m hot just like an oven. I need some lovin’. Marvin Gaye’s Sexual Healing is dé tophit in de slaapkamer. Maar liefst 18% van de deelnemers geeft aan dat dit de beste sexplaat aller tijden is.

Serge Gainsbourg en zijn hijgmeisje Jane Birkin laten met Je t’aime… moi non plus de temperaturen 45 jaar nadat de plaat uitkwam in 14% van de bedden waar vreemdgegaan wordt nog steeds door het dak gaan. Saillant detail is dat eerst Brigitte Bardot het hijgmeisje was. Totdat het uitging en Serge’s nieuwe vlam de tekst opnieuw inzong.

Barry White’s I’ll do for you anything you want me too volgt op de voet met 12%. De lage tonen van zijn bas-bariton zorgen nog steeds voor trillend affaire genot. White deelt de derde plaats met de ode aan de vrouw in het rood van Chris De Burgh. Lady in Red kwam uit in 1986 en maakte van De Burgh in één klap een one-hit-wonder.

You Sexy Thing van Hot Chocolate kreeg 11% van de stemmen. Deze hot tune is niet alleen favoriet in de slaapkamer maar ook in de film. Met als hoogtepunt de mannelijke striptease in The Full Monty uit 1997.

De leden van AshleyMadison.com houden ook van klassiek in de slaapkamer. De Bolero van Ravel mag zich heugen in 9% van de stemmen. De actrice Bo Derek gaf in 1979 in de film Ten het goede voorbeeld door Dudley Moore te verleiden op dit vijftien minute durende meesterwerk van Ravel.

En als bad boy Robbie Williams dan een keer zijn gevoelige kant laat zien, is het ook gelijk romantisch bingo. Zijn Angels krijgt 8% van de leden in warmere sferen. De wat stoutere leden gaven hun stem aan R Kelly’s Bump and Grind. Ach, de titel zegt eigenlijk al genoeg en zoals de lyrics al melden I don’t see nothing wrong with a little bump and grind.

Dat het best ook glad mag zijn bewijst het feit dat het aalgladde I’ll make love to You van Boyz To Men toch 5% van de stemmen krijgt. Gladde praatjes vullen zeker wel gaatjes.

De Kings of Leon geeft een laatste opzwepende impuls binnen de Nederlandse slaapkamers met Sex on Fire. Soft lips are open. Them knuckles are pale. Vier procent van de leden kan zich meer dan vinden in dat beeld met hun minaar of minnares. Jij ook?

Lees ook:Twintig nummers om in de stemming te komen
Lees ook:Klassieke muziek als straf
Lees ook:13 februari Minnaressendag
Lees ook:72% getrouwde mannen verkiest WK finale boven sex
Lees ook:Ferry Corsten blijft bij SLAM!FM met Corsten’s Countdown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>