Ontdek nieuwste schoolartikelen op V&D Schoolcampus

De V&D Schoolcampus weer geopend. V&D is de grootste aanbieder van schoolartikelen voor scholieren tussen de 12 en 16 jaar. Ieder jaar kopen duizenden scholieren de leukste en hipste schoolagenda’s, schriften, etuis en rugtassen om goed voor de dag te komen op school. Maak vandaag kennis met de nieuwste trends!

Dit jaar is kleur heel belangrijk. Vooral de poeder- en neonkleuren zijn erg populair. Dit zie je niet alleen op gebied van mode, maar ook in de nieuwe collectie schoolspullen, lekker vrolijk en fris, helemaal van nu. Voor ieder type scholier is er een thema te vinden; van stoer en sportief met schoolspullen van O’Neill en Vans tot aan fashionable met de lijn van Little Diva.

Earclips
Een ware rage in Amerika en Engeland zijn de zogenaamde ‘earclips’. Dit zijn leuke buttons die je op het snoertje van je earphones kunt klikken. Dit jaar zijn de clips exclusief op de Schoolcampus van V&D verkrijgbaar. Bij een besteding van elke 20.- aan schoolspullen krijg je een setje clips gratis. Er zijn maar liefst 20 verschillende modellen, zoals een palmboom, een ijsje of een basketbal.

Hou onze site goed in de gaten, want we geven binnenkort een super pakket weg met allerlei schoolspullen van de V&D Schoolcampus.

Lees ook:Snel je schoolspullen scoren
Lees ook:Win! Gigantisch pakket schoolspullen V&D Schoolcampus
Lees ook:Het nieuwe schooljaar begint met kleur; populaire agenda’s
Lees ook:De vetste schoolagenda is homemade
Lees ook:New Balance, sportief en super hip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>