Telefoonhoesje – Yoursurprise.nl

119telefoon_hoesjeEen telefoonhoesje is een functioneel ding. Het moet je telefoon beschermen tegen krassen en vuil. En het moet vooral niet in de weg zitten als je wilt bellen. Denk jij zo over je telefoonhoesje? Kom dan eens kijken bij yoursurprise. Een hoesje voor je smartphone kan zo veel meer zijn dan een gebruiksvoorwerp. Je gebruikt je telefoon toch regelmatig, dus waarom zou het dan niet een waar kunstwerk mogen zijn?Bij yoursurprise kun je hoesjes bestellen die je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Maak je eigen ontwerp, upload het naar de website van yoursurprise en je hebt een volledig uniek telefoonhoesje. Een kind kan de was doen. Misschien ken je iemand die aan een nieuw hoesje toe is. Het is namelijk ook een erg leuk cadeau. Je weet in ieder geval zeker dat je een origineel geschenk geeft!

Of wil je graag dat je partner altijd een foto van jou op zak heeft? Geef hem dan een telefoonhoesje met een foto van jou, of van jullie samen. Eventueel kun je ook nog je trouwdatum of de datum waarop je verkering kreeg, erbij laten zetten. Dan weet je zeker dat hij die belangrijke dag nooit meer vergeet!

Geen reacties // Reageer