Op jezelf wonen..!

Goed, aangezien het nu vakantie is en veel jongeren binnenkort het het huis uit gaan, beginnen Magali en ik vanaf vandaag met het – tussen het nieuws door – posten van belangrijke wetenswaardigheden en handige tips. (En, uh, tja, komkommertijd, he?) We wonen allebei al enige jaren op kamers en hebben dus de nodige ervaring opgedaan in het overleven. De komende tijd schrijven we onder andere over op kamers gaan, geld, koken/eten, school, etc.

Lees ook:Jongeren voor verplicht lesprogramma over drugs en alcohol
Lees ook:Kok Jamie Oliver heel erg invloedrijk
Lees ook:Studenten nu ook naar de Voedselbank
Lees ook:Oranjefans in studentenkamers Charkov, Oekraïne tijdens EK
Lees ook:Scholieren gaan er vaker een jaar tussenuit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>