Beste en slechtste verhuurder 2005

Is jouw verhuurder erg lastig of laks? Geef hem/haar dan op voor ‘slechtste verhuurder 2005′. De verkiezing beste en slechtste verhuurder 2005 wordt georganiseerd door de Woonbond en het is mogelijk om op hun website tot oktober je verhuurder voor 1 van de 2 titels op te geven. Dus ook als jouw verhuurder heel goed zijn werk doet. Ik ga mijn vorige verhuurder zeker opgeven voor slechtste verhuurder. Ik heb erg negatieve met hem en een bepaald Leids particulier verhuurbureau, maar zij houden er nogal agressieve methodes op na om ervoor te zorgen dat huurders niet opkomen voor hun rechten. Gelukkig wordt bij de verkiezing de anonimiteit gewaarborgd, dus kan ik die zonder gevaar invullen!

Lees ook:Klas wint kaartjes voor bad Teacher, 15-jarige winnaar geschorst
Lees ook:Op kamers, deel 1
Lees ook:Aanmelding VARA Leids Cabaret Festival 2013 van start!
Lees ook:Wat doe jij ermee?
Lees ook:Op kamers, deel 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>