Zon, zee, strand en voorlichting?

Foto: Irene Koster

Vroeger ging je vast al te graag met je ouders mee naar die ene camping in Frankrijk of dat leuke hotelletje in Spanje. Nu niet meer. Jongeren vertrekken massaal naar Kreta, Lloret de Mar en Bulgarije om daar hun vakantie door te brengen. Het Trimbos-instituut bereidt zich voor en lanceert de website goedvoorbereidopvakantie.nlGezellige stedentripjes worden ingeruild voor feesten, feesten en nog eens feesten. Zonder ouders op vakantie gaan biedt nogal wat kansen om ongehinderd alcohol te drinken. Om ervoor te zorgen dat jongeren goed voorbereid op vakantie gaan, geeft het Trimbos de ouders een paar tips. Zo raden ze aan goede afspraken te maken over alcoholgebruik en ze voor te lichten over seks.

Wat vind jij van deze website? Overdreven of juist goed? En hoe gedraag jij je op vakantie als je ouders er niet bij zijn?

Stem ook op de poll!

Lees ook:Nieuwe campagne tegen overmatig alcoholgebruik jeugd
Lees ook:16- en 17-jarigen mogen van ouders blijven drinken
Lees ook:Jongens willen zuipen en meiden vooral uitrusten
Lees ook:Jongeren verkijken zich op kosten alcohol in buitenland
Lees ook:Nog een wijntje!??

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>