Slapen in spraakmakende designhotels voor habbekrats

TravelBird breidt haar populairestedentriplabel weer uit met designhotels in Europese steden waar je voor een habbekrats kunt slapen. Nieuw in het aanbod zijn de hotels Pantone in Brussel, Fusion in Praag en nhow in Berlijn. TravelBird biedt deze hotels aan met kortingen die oplopen tot 42% op de originele prijs.

Een hotel vol kleuren waarbij alle muren wit zijn. Laat je inspireren door het Brusselse Pantone Hotel, onderdeel van de wereldwijde kleurenautoriteit Pantone. Voor fashion- en interieurontwerpers geen onbekende naam; dit bedrijf faciliteert de kleurcoderingen die worden gebruikt bij ontwerpprocessen wereldwijd. Het gebouw en het interieur zijn ontworpen door Olivier Hannaert en Michel Penneman. De zeven verdiepingen kennen elk een van de zeven kleurenpaletten van Pantone, die je terugvindt in de meubels en accessoires. Daarnaast zijn de kamers uitgerust met bijbehorende kunst van fotograaf Victor Levy. Aan de muren hangen samples van de kleurtinten in die desbetreffende kamer. Ook op de stoelen, mokken en tassen vind je het bijbehorende universele kleurnummer terug. Wil je de stad per fiets verkennen? Pak er een in je favoriete tint!

Muziek en design in Praag en Berlijn
Wie de kleurenexplosie liever in een andere stad opzoekt, kan bij TravelBird ook terecht in Berlijn en Praag. Blauw, roze en paars voeren de boventoon in het nhow hotel in de Duitse metropool. Dit eerste muziekhotel van Europa ligt in de hippe wijk Friedrichshain en heeft naast muziekinstrumenten en kleur ook een wisselende kunsttentoonstelling in de gangen hangen. Het Tsjechische Fusion Hotel ligt in het hart van Praag. De muren worden versierd door moderne Tsjechische kunst, de kamers zelf zijn wit, groen en roze. Uniek aan dit designhotel is de kleurrijke 360° bar, de enige roterende bar van Europa.

Overnachtingen voor een prikkie
Bij TravelBird betaal je €49,- voor een designovernachting in het Pantone Hotel in Brussel. Muziekliefhebbers kunnen twee nachten terecht in het Berlijnse nhow hotel voor €129,- inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Twee overnachtingen in het Fusion Hotel in Praag kost €69,- inclusief ontbijt en een Tsjechische soep.

Klik hier voor meer info over Travelbird

Lees ook:Steden der Liefde
Lees ook:The Toren (Amsterdam) beste hotel in NL, aldus Tripadvisor
Lees ook:Nederlandse toerist ontdekt Oost-Europa als bestemming
Lees ook:Overnachten in capsule Tokio; je hebt 9 uur
Lees ook:Wedstrijd Feyenoord tegen Sparta Praag op SBS6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>