Nederlandse attracties in 360° te bezoeken

Nederland is het eerste land ter wereld waarin een bezoeker online kan rondwandelen bij toeristische attracties en evenementen. Hollandtoer.nl heeft de afgelopen 3 jaar musea, dierentuinen, kerken en andere highlights in beeld gebracht via interactieve 360-gradenfoto’s. Verder lopen bezoekers op Hollandtoer.nl door de straatjes en over pleinen van historische of toeristische steden en dorpen. Ook festivals zijn interactief te bekijken.

Het doel van Hollandtoer.nl is: de Nederlander enthousiast maken voor een vakantie, een weekendje weg of een dagje uit in Nederland. Tot nu toe zijn er van 24 steden en dorpen, 18 attracties en 28 evenementen bijna 15.000 foto’s gemaakt. Locaties zijn ook direct te bezoeken, zoals Amsterdam via Amsterdamtoer.nl, Delft via Delfttoer.nl. Attracties zijn gebundeld op Attractietoer.nl. Evenementen op Evenemententoer.nl.

Op Hollandtoer.nl krijgt een bezoeker dagelijks wisselende suggesties voor een dagje uit of weekend weg in Nederland. Deze suggesties kan de bezoeker interactief bekijken en vervolgens een bezoek plannen. De bezoeker kan ook zélf op zoek gaan naar een stad of dorp, een attractie of evenement.

Elke maand breidt Hollandtoer uit met één of meerdere nieuwe toeren. Dat kan een toer zijn door een historische stad maar ook een attractie of evenement. Welke toeren Hollandtoer in juli en augustus 2013 gaat lanceren, blijft nog geheim. Tip van de sluier: ze hebben een sterk zomers karakter.

Hollandtoer.nl werkt samen met VVV’s in Nederland. Samen zorgen Hollandtoer en de VVV ervoor dat van de gefotografeerde steden en dorpen alle toeristische trekkers zijn opgenomen in de toer.

Lees ook:Feesten met het hele gezin tijdens de Walibi Summer Nights
Lees ook:Meisje raakt voeten kwijt in Six Flags
Lees ook:Stad in Zweden schaamt zich voor naam ‘Fjuckby’
Lees ook:Koninginnedag in Amsterdam zonder massale feesten
Lees ook:Goedkoop naar New York in laagseizoen: januari en februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>