Weet altijd waar de zon schijnt met Zomerradar

De makers van Buienradar bieden de oplossing om precies te weten waar en wanneer de zon schijnt. Met Zomerradar is het geen verrassing meer of men ’s avonds een zomerse barbecue kan organiseren of waar men een zonnig terras kan opzoeken. Alle plekken in Nederland waar de zonnestralen doorbreken, zijn in één oogopslag te zien. Bovendien geeft Zomerradar inzicht in de temperatuur per gebied, de kracht van de zon en op welke plekken er wolken voor de zon verschijnen.

Met Zomerradar haakt Buienradar in op de behoefte van de consument om tijdens alle weersomstandigheden goed voorbereid op pad te gaan. Niels de Kind, manager RTL Weer & Verkeer: “Zomerradar is een perfecte aanvulling op ons aanbod. Gebruikers kunnen hun dag beter plannen op basis van het weer; of het nu regent, sneeuwt en nu ook als de zon schijnt.”

Zomerradar biedt momenteel een zon- en wolkenradar met 3-uurs verwachting, maar breidt komende maanden uit met onder andere een 24-uurs verwachting.

http://www.zomerradar.nl

Lees ook:Buienradar battle met RTL-weervrouw Helga van Leur
Lees ook:Festivalbezoekers blazen voor prijzen
Lees ook:Drop it! De gevaren van afleiding op de fiets
Lees ook:Tilburg University’s Twitterwall brengt studenten samen
Lees ook:Alle Peytons opgelet!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>