Bacardi introduceert Pineapple Fusion

De zonnige zomer is eindelijk aangebroken. Dé tijd voor strandfeestjes, poolparty’s en zwoele zomerkriebels. Om onafhankelijk van het weer altijd van een zomers gevoel te genieten, komt Bacardi met Pineapple Fusion. Een heerlijk tropische ananas rum met een twist van kokos, die met veel ijs en sinas als mixdrank wordt gedronken. Hiermee proef je gegarandeerd de zon in je glas. De nieuwe rum met frisse smaak is eerder dit jaar met veel succes in de Verenigde Staten gelanceerd en start nu zijn kennismaking met het Europese continent in Nederland.

Mixdrankjes zijn zeer geliefd in Nederland; één op de drie Nederlanders heeft altijd sterke drank in huis om een mixdrankje te maken. Rum wordt gezien als meest favoriete alcoholische drank om mee te mixen (17,5%) en wordt in populariteit gevolgd door vodka (8,3%) en whisky (4,3%). Mixdrankjes hebben een tropisch imago; bijna de helft van de Nederlanders (43,9%) associeert mixdrankjes met de zomer en vakantie. Dit blijkt uit onderzoek naar drinkgewoonten onder ruim 1000 Nederlanders, uitgevoerd door Panel Wizard.

Bacardi Pineapple Fusion
Bacardi Pineapple Fusion is onderdeel van de bekende Bacardi Flavoured Rum range. Deze bestaat uit Bacardi Limón, Bacardi Razz en Bacardi Dragonberry. Bacardi Pineapple Fusion wordt gedronken met sinas en veel ijs. Voor de finishing touch wordt de mix gegarneerd met een stukje ananas en ananasblad. Deze zomerse rum zit in een fles van 0,7 liter, bevat 32% alcohol en is verkrijgbaar bij de slijterij en in horecagelegenheden. Bacardi Pineapple Fusion staat niet alleen voor het ultieme zomerse gevoel, maar ook voor feesten en poolparties. Tijdens de introductiecampagne laten Poolguards op verschillende plekken in het land zien hoe je op een feestelijke en verantwoorde wijze (pool)parties kan vieren.

Tropische smaakbeleving
De ananas staat symbool voor tropisch genieten. De vrucht smaakt en ruikt heerlijk zoet en stamt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Columbus ontdekte de vrucht in Guadeloupe tijdens zijn tweede reis in 1493. Via de Spanjaarden werd de vrucht over de rest van de wereld verspreid. De naam ‘ananas’ is afgeleid van de Indiaanse naam ‘Nana Meant’, wat ‘kostelijke vrucht’ betekent. Ananas is een favoriet ingrediënt voor zomerse mixdranken en cocktails. Bacardi heeft de ananas verwerkt in een van haar Flavoured rums. En om aan deze spirit drink de ultieme tropische twist te geven, is er een vleugje kokos toegevoegd.

Lees ook:Zes miljoen Bacardi Cola’s per dag gedronken wereldwijd
Lees ook:De Nederlandse jongere is de zuipschuit van Europa!
Lees ook:Winkels negeren alcoholverbod jongeren
Lees ook:Toppertje en een breezer ananas
Lees ook:Hanna Verboom en Manuel Broekman (Feuten) over alcohol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>