De winter ontvluchten, maar geen budget…

De winter staat weer voor de deur en het is verleidelijk om je geluk in warmere oorden te beproeven. De handige meta hotelprijsvergelijksite HotelsCombined.nl heeft voor jou de negen meest aantrekkelijke zonnige wintercitytrips uitgezocht met overnachtingen in een driesterrenhotel onder de 90 euro. Kleur bij tijdens een middagje shoppen in een bruisende zouk in Marrakech, neem een nieuwjaarsduik in de dode zee bij een bezoek aan Tel Aviv, of drink een “Aqua Valenciana” in Valencia.

Top 9 zonnige wintercitytrips onder de 90 euro*

1. Marrakech € 31,03
2. Lissabon € 35,06
3. Napels € 37,98
4. Sevilla € 48,16
5. Valencia € 52,66
6. Rome € 59,27
7. Barcelona € 67,12
8. Dubai € 77,47
9. Tel Aviv € 88,90

* Periode 1 november – 11 december
** Prijzen zijn gemiddelde hotelprijzen per nacht in 3* hotels per tweepersoonskamer

Er zijn veel goede redenen om juist nu een zonnige citytrip te maken en niet alleen vanwege de temperaturen die in Marrakech en Dubai zelfs in november nog oplopen tot 40 graden. In Barcelona, Valencia en Sevilla maakt de zon ’s avonds plaats voor duizenden lichtjes en kerstmarkten die deze Spaanse steden laten stralen. Ook Tel Aviv licht op tijdens Chanoeka, ook wel het lichtjesfeest, de joodse tegenhanger van kerst. Daarnaast heb je in het laagseizoen geen last van eindeloze rijen voor musea en bezienswaardigheden. HotelsCombined signaleert dat hotelovernachtingen in zonnige steden tijdens het najaar gemiddeld 10% goedkoper zijn dan in 2012 en bespaart je vanwege haar “meta” zoekfunctie veel tijd en zoekwerk naar het leukste hotel voor de beste prijs.

Lees ook:Haalt AZ in Valencia halve finale Europa League?
Lees ook:Londen meest populaire stedentrip voor de krokusvakantie
Lees ook:Londen populairste buitenlandse bestemming in 2013
Lees ook:Geslaagd of afgestudeerd? Verwen jezelf met een lekkere vakantie!
Lees ook:Voor de liefhebbers van voetbal: AZ tegen Valencia!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>