Meeste zitcomfort in Emirates vliegtuig; minste bij Corendon

Emirates is dit jaar officieel de best gewaardeerde vliegmaatschappij op basis van zitcomfort. Dit blijkt uit onderzoek van Vliegtickets.nl dat tussen 1 januari 2013 en 31 oktober 2013 is uitgevoerd onder ruim 3.000 reizigers. Voor het onderzoek beoordeelden reizigers na afloop van hun reis de vliegmaatschappij op Zitcomfort, Service en Prijs/Kwaliteit.

In tijden dat er door vliegmaatschappijen steeds meer getoornd wordt aan de hoeveelheid beenruimte,weegt het zitcomfort voor klanten zwaar in hun keuze voor een vliegticket. Emirates scoort op dit vlak dusdanig goed dat zij de nummer 1 positie wisten te bemachtigen en hiermee Singapore Airlines van de troon stoten als best gewaardeerde vliegmaatschappij.

Top 5 beste zitcomfort
1. Emirates – 8,1
2. Singapore Airlines – 7,8
3. Eva Airways – 7,8
4. Swiss International – 7,7
5. Turkish Airlines – 7,6

Top 5 slechtste zitcomfort
1. Corendon – 6,1
2. Vueling – 6,1
3. Iberia – 6,2
4. Wizzair – 6,2
5. US Airways – 6,4

Lees ook:Too pretty to fly: ‘Ze waren jaloers op onze looks’
Lees ook:Nederland omarmt vooral klassieke kersthits
Lees ook:Nederlandse jongeren gewond bij verkeersongeval in België
Lees ook:Jongeren gaan vaker op pad en geven meer geld uit
Lees ook:NL’ers houden van onbekende locaties en spontane vakanties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>