Steden der Liefde

Op 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. De ideale gelegenheid om je geliefde te verrassen met een romantisch weekendje weg. Juist voor een korte city- of weekendtrip is reizen met City Night Line, de nachttrein van Deutsche Bahn, perfect! Je bespaart op een hotelovernachting en reist al vanaf 49 euro per persoon naar de mooiste steden van Europa.

Romantisch Kopenhagen
Pure romantiek ervaar je in Kopenhagen. Wandel samen door de pittoreske straten of bezoek de populaire attracties, zoals de kleine zeemeermin en Nyhavn. Is dat nog niet romantisch genoeg, kus je geliefde dan op de speciaal hiervoor bestemde bank bij de Rundetårn, een toren met uitzicht over de hele stad. Voor een intieme avond kun je genieten van culinaire hoogstandjes in de vele restaurants.

Liefde in Praag
Minstens zo romantisch is de Gouden Stad in het hart van Europa. Neem de kabelbaan naar het hoogste punt van Praag en vier de liefde tijdens een heerlijk diner met adembenemend uitzicht in het restaurant “Nebozízek”. Voor wandel liefhebbers zijn de tuinen rondom de Praagse burcht zeker de moeite waard. De Tsjechische hoofdstad is, dankzij de feestelijke verlichting, ‘s nachts een sprookjesachtige ervaring.

De nachttrein City Night Line brengt reizigers slapend naar hun droombestemming. Reizen met City Night Line is zeer geschikt voor korte trips en weekendjes weg: onderweg slapen, ’s ochtends uitgerust aankomen. Opstappen is dagelijks mogelijk in Amsterdam, Arnhem en Utrecht, voor rechtstreekse verbindingen naar bijvoorbeeld hartje Berlijn, Dresden, München, Kopenhagen, Praag of Zürich.

Lees ook:Liefste slaaptrein delen met Doutzen Kroes en Marco Borsato
Lees ook:Valentijn of citytrip in Tsjechische hoofdstad Praag
Lees ook:Met City Night Line ‘s nachts naar het Oktoberfest München
Lees ook:Slapen in spraakmakende designhotels voor habbekrats
Lees ook:Wedstrijd Feyenoord tegen Sparta Praag op SBS6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>