Zoek je backpack? Overzicht handige tassen The North Face

Ga je backpacken, maar heb je geen idee wat voor tas je nodig hebt. Dan hebben we bij deze een handig overzicht van de nieuwste tassen van The North Face.

Men’s Banchee 35
Inpakken en wegwezen – dat gevoel krijg je bij de Banchee-serie: de nieuwe standaard in lichtgewicht rugzakken. Dit is onder meer te danken aan een ergonomisch T6 aluminium frame in combinatie met een ademende achterkant. Hij is ook voorzien van het OPTIFIT-systeem, wat ervoor zorgt dat de rugzak optimaal meebeweegt met hoe hij op jouw lichaam zit. Dus stop je tas zo vol als je zelf wilt; dit heeft geen invloed op de luchtdoorstroming bij je rug. De Men’s Banchee 35 biedt – zoals de naam al zegt – een inhoud van 35 liter en is uitgerust met acht vakken, een afneembare bovenzijde en twee toolhouders. Hierdoor pas je hem precies aan op de activiteit die jij met je ‘berugte’ vriend onderneemt. Verkrijgbaar in felblauw en -groen. Ook voor vrouwen in turquoise. Prijs: 130 euro.

Cinderpack 40
Als je echt avontuur wilt beleven, moet je wel tegen een stootje kunnen. Precies met dat idee in de achterzak is de Cinderpack 40 tot stand gekomen. Extra bijzonder is dat hij mede ontworpen is door atleten uit het The North Face-bergbeklimmersteam. Onder meer professioneel klimmer Emily Harrington rekent deze ‘rock strong’-rugtas al tot haar favorieten. Zet hem rechtop tijdens het inpakken en draag hem tijdens jouw heftige reizen of beklimmingen. De Cinderpack 40 kan werkelijk overal tegen en draagt ook nog eens supercomfortabel; daar zorgen onder meer de roll-topsluiting, afneembare heupriem en draagband wel voor. Naast deze veertigliter-versie is er ook een met 35 liter. Prijs: 120 euro (35 liter), 130 euro (40 liter).

Casimir 32
Meerdere dagen op pad? En behoefte aan een superlichte rugzak met een inhoud van maar liefst 32 liter? Kies dan voor de Casimir 32 van The North Face, verkrijgbaar in een blauwe en zwarte versie voor mannen en turquoise voor vrouwen. Dankzij het OPTIFIT-design dat in het volledige ophangsysteem van de rugtas is verwerkt, behoud je interne luchtkanalen zonder dat dit ten koste gaat van je pakruimte. De verstelbare heupriem en het harnas zorgen voor een pasvorm op maat. Extra spullen meenemen waar je ook nog eens snel bij wilt kunnen? Dat kan via de handige opbergzakken. Ook verkrijgbaar in een versie van 27 en 36 liter. Prijs: 125 euro (27 liter), 135 euro (32 liter), 145 euro (36 liter).

Terra-serie
Reizigers over de hele wereld kennen de Terra-serie vast en zeker. Nu komt The North Face met een nieuwe en volledige geüpdatete versie van een van de ‘all time favorites’ op rugzakgebied: de Terra 65 voor mannen en de Terra 55 voor vrouwen. Beide tassen leunen zwaar op het eenvoudig te gebruiken OPTIFIT-systeem, waardoor een optimaal draagcomfort een zekerheid is. De Terra staat bekend om zijn lichte gewicht, maar biedt tegelijkertijd een pakinhoud genoeg voor meerdere dagen op pad. Deze rugtassen zijn optimaal af te stellen op het lichaam van de drager – denk aan torsolengte en heupbreedte. Alleen zo houd je als drager de rug recht, hoe heftig de omstandigheden ook zijn. De Terra is ook verkrijgbaar in een iets compactere 35 en 50-liter-versie. Prijs: 130 euro (35 liter), 140 euro (50 en 55 liter), 160 euro (65 liter).

Base Camp Duffel Special Edition
Het is niet voor niets dat de iconische Duffel Bag al sinds 1978 in de collecties van The North Face zit. Deze tas is namelijk als geen andere tas geschikt om je uitrusting te vervoeren – ver en dichtbij. De nieuwste versie van deze stevige plunjezak is de Special Edition, verkrijgbaar in wit met zwarte accenten, grijs met groene accenten of zwart. De Base Camp Duffel Special Edition is verkrijgbaar in drie maten (S M,L) voor een prijs van 150, 160 of 170 euro.

De originele Base Camp Duffel krijgt deze lente een kleur make-over. Wat te denken van camouflage, roze met rode accenten, feloranje, legergroen, rood en zwart? Dit alles uiteraard in hetzelfde oersterke en legendarische ontwerp als het origineel. Tof extraatje zijn de metalen details en de unieke reliëfprint. Verkrijgbaar in vijf maten (XS, S, M, L, XL) voor een prijs van 90, 100, 110, 120 of 150 euro.

The North Face-tassen
Een minder actieve vakantie, maar wel op zoek naar avontuur? The North Face helpt je op weg met verschillende toffe tassen. Ja, ook voorzien van wieltjes, zodat je ze niet hoeft te dragen. Check bijvoorbeeld eens de Rolling Thunder: 32, 73 of 120 (!) liter pakruimte gemaakt van het stevige TPE Tarpaulin-materiaal en te openen aan de voorzijde. Verkrijgbaar voor een prijs vanaf 200 euro. Of kies voor een reis op rolletjes met de iets compactere Longhaul-serie. Met 75 of 88 liter pakruimte en een nieuw, nog functioneler design. Accessoires stop je eenvoudig weg in een van de vele zakken aan de buitenkant. Prijs: vanaf 245 euro. De Wayfinder-serie is een goede keus voor licht en comfortabel reizen. De 88-liter-versie weegt bijvoorbeeld maar 3,5 kilo. De 40-liter-versie is zelfs de lichtste draagtas van The North Face tot nog toe: 2,2 kilo. Verkrijgbaar in zwart of zwart/blauw/geel voor een prijs vanaf 145 euro.

Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Melk niet favoriet bij jongeren
Lees ook:Rise of the Guardians 24 november in de bios! (Win)
Lees ook:Doe mij maar light!
Lees ook:HTC Sensation verkrijgbaar in Ice White vanaf 1 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>