Benidorm: leuker dan Salou en Lloret?

Als je denkt aan een leuke vakantie bestemming in Spanje dan staan Salou, Lloret (andere uitzoeken) natuurlijk op het lijstje. Aan Benidorm denk je waarschijnlijk niet. Als één van je vrienden het oppert lach je hem uit en zeg je dat daar alleen bejaarden zitten. Toch?

Ja, dat dachten wij hier op de redactie ook. Maar tijdens een bezoek aan deze Spaanse stad hebben we het tegendeel ontdekt. Er blijkt namelijk van alles te beleven. En als we het over van alles hebben, dan moet je niet denken aan saaie uitjes. Nee, hier kom je voor echte adrenalinekicks, een bruisend nachtleven en natuurlijk zon-zee-strand.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Segway rijden? Dat is echt moeilijker dan gedacht, maar dankzij de enthousiaste en heldere uitleg van Sergio en wat oefening op een verlaten parkeerterrein kun je zo de weg in. Of wil je liever kabelskiën aan het einde van het Levante strand. Zo hebben wij van allerlei stoers gedaan. Maar daar later meer over!

Jongerenblog zal de aankomende tijd nog diverse updates plaatsen, zodat je niet hoeft te twijfelen waar je vakantie in 2015 naar toe gaat: Benidorm natuurlijk.

Geloof je ons niet, lees dan ook eens wat andere jonge bloggers er van vonden:
ReisAddict.nl
WatZijZegt.com
Travellust.nl

Jongerenblog ging op uitnodiging van Tix en VisitBenidorm naar deze badplaats.

Lees ook:Gillen! Rollercoasters en andere thrills in Benidorm
Lees ook:Stappen in Benidorm; zelfs jongeren uit Madrid doen dat
Lees ook:Benidorm voor dare devils en waterratten
Lees ook:Gratis condooms voor Haaksbergse jeugd
Lees ook:Jongens willen zuipen en meiden vooral uitrusten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>