Stappen in Benidorm; zelfs jongeren uit Madrid doen dat

Wist je dat jongeren uit Madrid zelfs naar Benidorm komen, omdat je hier geweldig kunt stappen en daarna kunt uitkateren op het strand? Wij kwamen een hele groep tegen toen we net aangekomen waren. Tijd dus om dat uitgaansleven van Benidorm eens verder onder de loep te nemen.

Wist je dat er maar liefst dertig discotheken en honderdzestig discobars in Benidorm te vinden zijn? Zou je niet denken van zo’n plaats die vaak geassocieerd wordt met bejaarden. Dat dat vooroordeel absoluut niet klopt, kon je hier al lezen.

Maar waar moet je dan heen als je uit je dak wilt gaan? Wat te denken van La Posada. Een discotheek in het oude centrum, waar wij vooral veel Spanjaarden tegenkwamen. Let op dames, die gooien al hun charmes in de strijd om met je de dansen. Eerst een drankje doen, dat kan in de gezellige kroegjes die je vindt in de smalle straatjes in het oude centrum. Wij genoten van een heerlijk glas sangria bij de Marss Bar.

Wil je genieten van een cocktail, dan moet je bij de KU Lounge zijn. In deze tent aan het bekendste strand van Benidorm, Playa Levante, kun je zelfs in een afgesloten gedeelte als VIP genieten van de heerlijkste drankjes. Daarnaast organiseren ze spetterende feesten. Je kunt dus zomaar bij een optreden van een bekende dj staan. Iets verderop in de straat ontdek je Penélope Beach. Natuurlijk hebben we ook nog tips aan een aantal locals gevraagd. Zij zijn het met elkaar eens. Je moet ook absoluut bij Moon Beach, Fanconi Beach Club en Happy Clinic zijn geweest.

Toe aan een typisch avondje uit in Benidorm, vergeet dan geen bezoek te brengen aan de spectaculaire dinnershow in Benidorm Palace. Waar wij vooraf nog wat sceptisch waren, werden al onze verwachtingen overtroffen door het niveau van het entertainment. Okay, het orkest is misschien niet je ding. Maar dat maken de schaarsgeklede danseressen waarschijnlijk meer dan goed. En dames: geniet vooral van de spierbundels die acrobatische toeren uithalen. Echt onze mond viel open van verbazing. Ook de knappe illusionist viel bij de dames in ons gezelschap goed in de smaak. Kortom: een heel vermakelijk avondje zo.

Jongerenblog ging op uitnodiging van Tix en VisitBenidorm naar deze badplaats.

Lees ook:Geslaagd of afgestudeerd? Verwen jezelf met een lekkere vakantie!
Lees ook:Benidorm: leuker dan Salou en Lloret?
Lees ook:Gillen! Rollercoasters en andere thrills in Benidorm
Lees ook:Benidorm niet alleen voor bejaarden! Leuke festivals gespot!
Lees ook:EK Beach Soccer The Hague Beach Stadium op RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>