Win cadeau voor Valentijn @Jongerenblog

Valentijnsdag is hét moment om de liefde te verklaren of iemand te laten weten dat je hem of haar aardig vindt. Verras jouw Valentijn dit jaar met een Hartenwens, een mooi houten hart met je persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Wil jij zo’n hart winnen, lees dan snel verder?

Een Hartenwens is een originele manier om je hart te laten spreken. Op de website mijnhartenwens.nl kun je eenvoudig zo’n mooi, white washed houten hart bestellen en jouw persoonlijke boodschap erin laten graveren. Op de site vind je bovendien veel voorbeelden om inspiratie op te doen.

Als je een keuze hebt gemaakt, kun je bij je bestelling aangeven of je het hart op je eigen adres wilt ontvangen of direct naar je geheime liefde wilt laten opsturen. Anoniem of voorzien van een afzender, alles is mogelijk!

Door een hart te bestellen help je meteen mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Van elk hart wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de Nederlandse Hartstichting. De harten zijn gemaakt van FSC hout, eerlijk geproduceerd en voorzien van een milieuvriendelijke verflaag.

Een Hartenwens is vanaf € 14,95 te bestellen via www.mijnhartenwens.nl.

Winnen! Doe dan mee! Maak daarvoor een keuze uit de drie deelname mogelijkheden (natuurlijk mag je ze ook alledrie inzetten om extra kans te maken).
1. Mail je motivatie naar [email protected].
2. Twitter naar @jongerenblog waarom jij dient te winnen.
3. Like onze Facebook-pagina, tag jezelf in de foto en deel deze met je vrienden.

Deelnemen kan tot en met woensdag 8 februari 2012. De winnaar wordt daarna persoonlijk op de hoogte gesteld.

Lees ook:Is je Valentijn Heart to Get? Jammie!
Lees ook:Birkenstock is Back!
Lees ook:Jongerenblog luistert naar Guus Meeuwis’ nieuwe album
Lees ook:NOAH met Russell Crowe op 10 april in bioscoop
Lees ook:Wat doe jij ermee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>