Welke studenten hebben een gouden business idee?

ING heeft studenten gevraagd om gouden business ideeën in te sturen waarmee de student meer uit zijn of haar beperkte studentenbudget kan halen. Veel goede ideeën zijn inmiddels binnengekomen op de Villa Pecunia tab op facebook. Nu wordt het de hoogste tijd om de winnende ideeën uit te gaan kiezen.

De studenten met de beste 10 Jumpstart ideeën hebben een pitchtraining gehad, gegeven door Ally van der Boom van Fuel Up. De studenten met de beste ideeën worden klaargestoomd om hun idee aan de jury te presenteren.

Bekijk het filmpje dat niet alleen leuk is, maar ook leerzaam.

Inmiddels hebben de studenten hun ideeën gepitcht voor een deskundige jury. Facebook vans van ING Studenten en Jongeren mogen daarna het laatste winnende gouden business idee uitkiezen. De ING zal de winnende studenten helpen hun gouden business idee op de markt te brengen.

Klik hier om alles volgen.

Lees ook:ING helpt ondernemende studenten met Jumpstart
Lees ook:Met wie loop jij mee?
Lees ook:Verbeter de luchtvaart op hyves!
Lees ook:Alcoholmisbruik in beeld gebracht door jongeren
Lees ook:Jouw Idee, Jouw Wijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>