Affaires op werkvloer beginnen meestal tijdens Nieuwjaarsborrel

Behoor jij ook tot één van de 67% van de mensen die op dit moment een oogje hebben op één van hun collega’s? Nieuw onderzoek van een datingsite voor vreemdgangers toont aan dat juist op Nieuwjaars borrels die seksuele aantrekkingskracht omgezet wordt in daden.

Van de 5215* ondervraagde leden gaf 52% van de mannen en 38% van de vrouwen toe dat ze wel eens een affaire hebben gehad met een collega. De eerste kus was in het overgrote deel van die gevallen (66% van de mannen, 32% van de vrouwen) tijdens of net na een Nieuwjaars borrel. De sfeer is dan wat informeler en vaak is er drank in het spel. Het overgrote deel van de mensen die vreemdgaan op de werkvloer heeft één of twee affaires gehad tijdens het werk. Maar 17% van de mannen en 6% van de vrouwen ging zelfs meer dan vijf keer vreemd met een collega.

Nauw samenwerken doet de vonk tussen collega’s gemakkelijk overspringen. Mannen die toegaven een affaire te hebben (gehad) geven aan dat dit in 42% van de gevallen iemand van een andere afdeling is. In 32% van de gevallen gaat het om een naaste collega en in 21% van de affaires om een assistente. Vrouwen geven aan dat 37% van de affaires is met iemand van een andere afdeling, 24% met een naaste collega en 32% doet het met een meerdere.

Alleen fantaseren over collega’s doet bijna iedereen. 85% van de mannen heeft vreemdgaan met een college serieus overwogen tegen 79% van de vrouwen. 93% van de mannen tegen 96% van de vrouwen heeft seksuele fantasieën over een collega.

Van de 5215 ondervraagden zijn er 2154 man en 3061 vrouw. Alle ondervraagden zijn lid van AshleyMadison.com.

Lees ook:Seks op je eerste date? Neem dan een biertje!
Lees ook:13 februari Minnaressendag
Lees ook:Waarom kussen we? Onderzoek naar kusgedrag in NL
Lees ook:Masturberen in de tijd van de baas
Lees ook:Jonge vrouwen jatten veel op het werk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>