ING helpt ondernemende studenten met Jumpstart

Foto: PrivébezitING wil studenten helpen hun gouden business idee om te zetten in een echte start-up. Hiervoor voert ING net als vorig jaar campagne onder de naam Jumpstart. Vorig jaar stroomden na de start van Jumpstart meer dan 100 business ideeën binnen en brachten duizenden studenten hun stem uit op een van de ideeën. De belangrijkste voorwaarde die ING aan deelname stelt, is dat het concept andere studenten moet helpen om meer uit hun budget te halen. De studenten met de 50 beste ideeën worden uitgenodigd voor het Jumpstartweekend in oktober in club AIR in Amsterdam. ‘Ilovefashionnews’-icoon Annic van Wonderen zit onder andere in de jury.

ING vindt het belangrijk om studenten te helpen om het optimale uit hun studentenbudget te halen. Niemand weet beter wat een student financieel nodig heeft dan een andere student. Jumpstart sluit hier goed op aan, het is een campagne voor en door studenten. De winnaar zal door ING in het zadel geholpen worden door een persoonlijke mentor en het gebruik van het netwerk van ING. Verder gaat de winnaar naar het ECE Get Started Programma, een leerzame start-up bootcamp van 10 weken. En maakt hij of zij kans op deelname aan het Nationale Get in the Ring Event op 7 oktober 2014, waar jonge start-ups kennis maken met grote investeerders.

Annic van Wonderen
Tijdens deze campagne zal Annic van Wonderen, oprichter van onder andere ‘I Love Fashion News’, de jonge ondernemers inspireren en van tips & trics voorzien. Annic (31) heeft inmiddels al zes succesvolle fashion websites opgericht. Op maandag 25 augustus 2014 begint haar reallifesoap bij RTL5 ‘De Wondere Wereld Van Annic’. Annic is gedurende de campagne te volgen via haar Instagram, Facebook en Twitter. Hier zal ze regelmatig video’s, foto’s en berichten plaatsen over Jumpstart. Bekijk hier alvast de oproep video van Annic.

Succes binnen handbereik
De winnaars van Jumpstart vorig jaar, Olivier Ponsioen en Chris Römer, weten dat dromen echt uit kunnen komen. Zij lanceren namelijk op 1 september as. hun business idee, Flexkamer.nl, een platform voor tijdelijke huur en verhuur van studentenkamers in Nederland. Dat zorgt voor een welkome aanvulling op het budget van studenten die bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaan studeren. In deze video blikken zij kort terug op Jumpstart en vertellen over hun ervaringen.

Aanmelden
Studenten die een gouden business idee hebben, waarmee zij medestudenten kunnen helpen om meer uit een beperkt studentenbudget te halen en waar medestudenten dus écht wat aan hebben, kunnen zich vanaf nu aanmelden. Aanmelden kan tot 15 september 2014. Meer informatie op www.ing.nl/jumpstart.

Lees ook:Welke studenten hebben een gouden business idee?
Lees ook:Gratis fiets? Meld je aan!
Lees ook:Tilburg University Summer School viert Lustrum
Lees ook:Online blokken voor examens
Lees ook:Weer meer studenten naar universiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>