Mooi of niet mooi: that’s the question

Ben je knap, of juist niet? Je kunt het nu testen door je foto op te sturen naar datingsite mooiemensen.com. Zo'n 35 procent van de mensen wordt via de mail afgewezen omdat ze lelijk zijn. De kans is dus groot dat je wel op de mooie mensen site terecht komt (en kunt daten). Vandaag stond in de Spits dat de 55-jarige Tima werd afgewezen door de site, en dat terwijl ze altijd complimenten krijgt over haar uiterlijk. Mooiemensen.com vroeg zich af of mevrouw misschien een badhairday had tijdens de fotosessie. Tima vindt dit echt gevoelloos.Om het even duidelijk te maken: de site beslist dus of je op de website mag staan. Je moet dus volgens de makers mooi zijn om er een 'space' op te krijgen. Vervolgens kun je daten.

De oprichter vindt Tima trouwens niet lelijk. Ze is gewoon te veel 'blingbling' en dat past volgens hem niet binnen het profiel van de site. Ze is te jong gekleed.
Bijna 8000 mensen hebben zich aangemeld. De oprichter is trouwens niet bepaald meer veilig, hij is uitgescholden en kreeg laatst een bierviltje naar zijn hoofd door afgewezen personen.

Lees ook:Sollicitant ergert zich aan algemene afwijzingen
Lees ook:Wat een prachtig weidelandschap hebben we toch in Holland!?
Lees ook:Daten met verminkte mensen
Lees ook:Too pretty to fly: ‘Ze waren jaloers op onze looks’
Lees ook:Nieuwe flessen Coco-Cola geen succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>