Meisje (7) trouwt met hond

Pushpa, een 7-jarig Indiaas meisje is vandaag getrouwd met een zwerfhond. Dorpsoudsten uit de oostelijke provincie Jharkhand zagen iets vreemds in de mond van de kleuter: ,,She had a tooth rooted to her upper gum.” En dit zou haar ongeluk brengen. Maar door met de hond te trouwen heeft ze de ‘kwade geesten’ weggedreven geloven haar dorpsgenoten.

Op de foto ziet het meisje er niet erg blij uit. Maar de 150 bezoekers van de trouwerij moeten ervan hebben genoten! De hond kreeg tijdens de voltrekking onder een kleurrijke paraplu een zonnebril opgezet. En ondertussen gingen de aanwezigen onder het genot van zelfgemaakte drank los op de muziek.  

In India is het niet ongewoon om met een dier te trouwen. Zelfs met slangen wordt er getrouwd in de hoop op meer geluk in het leven. Gelukkig hoeft Pushpa in de toekomst geen scheiding aan te vragen wanneer ze haar prins op het witte paard tegenkomt.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Meisje (7) trouwt met hond

  1. DJ-Chris

    ‘t Zal mij toch benieuwen hoe die hond zijn “Ja woord” heeft gegeven

      /   Reply  / 
  2. Stefaniee

    Omg.

      /   Reply  / 
  3. starlight jolien & kimmygirl

    ik wil ook met mijn hont !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>