Politiebureau populair bij wildplasser

Foto: Petteri Sulonen

Als je teveel hebt gedronken brengt dat soms nogal nare situaties met zich mee. En dan heb ik het nog niet eens over misselijkheid, zwalken of al dat gedraai in je hoofd. Vooral bier heeft een erg vervelende eigenschap. Je moet er veel van pissen. Een 45-jarige dronken man uit Nijmegen bevond zich voor het politiebureau toen zijn blaas op knappen stond. Politie nam hem mee naar binnen waar hij nog eens drie kwartier gebruik maakte van het toilet. Eenmaal weer buiten bleek hij toch nog nodig te moeten. Als wc gebruikte hij de prullenbak voor het politiebureau. De wildplasser werd opnieuw aangehouden. Na een nachtje logeren op het politiebureau mocht hij met een proces verbaal in zijn zak naar huis.

Dus mocht je toevallig veel bier hebben gedronken, zorg dan in ieder geval dat je uit de buurt van een politiebureau blijft.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Warm? neem een biertje!
Lees ook:Nieuw tijdschrift over bier
Lees ook:Heineken stopt gratis bier
Lees ook:Ook plassen niet meer veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>